Vegansk cheddar

Denne veganske versjonen av osten cheddar er på ingen måte lik som sin navnebror. Den har for eksempel ikke 33 prosent metta fett, som original cheddar har.
Dessuten har den en god dose vitaminer, og en av ingrediensene har til og med redda en hel befolkning fra skjørbuk.
I tillegg vil jeg påstå at den smaker BEDRE! Du vil få både bakoversveis og dip til nachosen din av å innse hvor drøyt enkelt vegansk cheddar er å lage. Try it!


Stemmer: 15
Rating: 4.8
Deg:
Rating: 4.8
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
15 minutter |
Lagetid |
30 minutter |
Totaltid |
60 minutter |
Porsjoner |
kilo
|
Ingredienser
- 250 g potet
- 250 g gulrot
- 20 g næringsgjær
- 0,5 dl olivenolje
- 1 ts sitron
- 2 ts salt jeg anbefaler himalayasalt eller annet bergsalt for å unngå eventuelle miljøgifter fra havsalt
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 15
Rating: 4.8 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Skrell potet og gulrot og del i ca. like biter.
- Kok til bitene er møre, 20-30 minutter - alt ettersom hvor store bitene er.
- Avkjøl i kaldt vann og kjør i kjøkkenmaskin sammen med resten av ingrediensene.
- Server på burgeren, til bakt potet, i en wrap fylt med pannestekte grønnsaker og tofu, eller bare som dip til nachosen på fredagskvelden... mmm
Author: HeleneGuaker