Vegansk cheddar

Vegansk cheddar

Denne veganske versjonen av osten cheddar er på ingen måte lik som sin navnebror. Den har for eksempel ikke 33 prosent metta fett, som original cheddar har.

Dessuten har den en god dose vitaminer, og en av ingrediensene har til og med redda en hel befolkning fra skjørbuk.

I tillegg vil jeg påstå at den smaker BEDRE! Du vil få både bakoversveis og dip til nachosen din av å innse hvor drøyt enkelt vegansk cheddar er å lage. Try it!

Skriv ut

Vegansk cheddar

Stemmer: 15
Rating: 4.8
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

15 minutter

Lagetid

30 minutter

Totaltid

60 minutter

Porsjoner

kilo

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

15 minutter

Lagetid

30 minutter

Totaltid

60 minutter

Porsjoner

kilo

Ingredienser

Stemmer: 15
Rating: 4.8
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Skrell potet og gulrot og del i ca. like biter.
  2. Kok til bitene er møre, 20-30 minutter - alt ettersom hvor store bitene er.
  3. Avkjøl i kaldt vann og kjør i kjøkkenmaskin sammen med resten av ingrediensene.
  4. Server på burgeren, til bakt potet, i en wrap fylt med pannestekte grønnsaker og tofu, eller bare som dip til nachosen på fredagskvelden... mmm


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.