Vegansk granola med kokos og valnøtt

Vegansk granola med kokos og valnøtt

Problemet med de fleste butikkjøpte granolaer er at de er dyre, sjelden økologiske, og inneholder ting man kunne klart seg uten. Derfor lager jeg min egen veganske granola.

Den er kjempelett å lage, den smaker bedre enn noen butikkjøpt granola jeg har prøvd, og inneholder mye mindre sukker. Likevel er den crunchy og deilig rund på smak.

Under finner du oppskriften. Hvorfor ikke prøve den med planteyoghurt og banan til frokost slik jeg gjør? Verken du eller kroppen din vil angre på det. Ikke kjøkkenenet ditt heller, for det vil lukte fantastisk når du baker den.

Skriv ut

Vegansk granola med kokos og valnøtt

Hjemmelaget vegansk granola
Stemmer: 12
Rating: 4.83
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

8 minutter

Totaltid

60 minutter

Porsjoner

parti

Ingredienser

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

8 minutter

Totaltid

60 minutter

Porsjoner

parti

Ingredienser

Hjemmelaget vegansk granola
Stemmer: 12
Rating: 4.83
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Smelt kokosoljen om den er stivnet.
  3. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle.
  4. Fordel ett parti av den rå granolamassen utover et bakepapirkledd stekebrett med ca. 1 cm. tykkelse. Sett brettet i ovnen i ca. 8 minutter og bak granolaen til den har fått en gyllen farge.
  5. Sett granolaen til avkjøling når den er ferdigbakt. Når den er kald brekker du den opp i grove biter og har den over i en beholder.
  6. Server med banan og planteyoghurt. Nam!
    Hjemmelaget vegansk granola med kokos

Notater

Jeg har hentet inspirasjon til oppskriften hos Peaceful Cuisine.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.