Jeg har dilla på byggryn for tida, og jo mer jeg leser om det, dess mer dilla får jeg. Jeg har skrevet om bygg før, og dette blir ikke siste gangen. Det er helt fantastisk for blodsukkeret vårt!Les mer...
Jeg elsker å drive matauk og ha masse ferdiglagd mat i fryseren. Disse veganske linseburgerne er perfekte til nettopp det. De er lette å lage, og de passer veldig godt både som vanlig burger, på brødskiva eller i pitabrød!Les mer...
Hvordan lage mat som smaker som på restaurant? Her får du svaret. Curry er en sikker vinner i husstanden, og denne varianten er mild og samtidig varmende på snøkalde vinterdager.Les mer...
Mungbønner er proteinrike og gode på smak, dessuten er de enkle å få tak i tørka på helsekost eller etniske butikker. I tillegg er de billige og gir masse mat.
Denne gryta er lettvin og rask å lage, og smaker godt både varm og kald – men sørg for å ha bløtlagt bønnene i et par timer når du begynner å lage den! Les mer...
UmamiRama.no bruker cookies (veganske selvfølgelig) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å forbli på dette nettstedet godtar du bruken av dette.Lukk