Rødløkkompott

Jeg synes ofte at sylta løk smaker altfor søtt, og at det ødelegger maten mer enn løfter den. Men denne superenkle kompotten er akkurat det jeg trenger som et friskt tilbehør til både julemat, salat og på skiva. Den er syrlig og passe søt for min gane.
En annen ting som er gøy, er at det bare tar ti minutter å lage. Deilig å ha noe på agendaen som ikke tar lang tid!


Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
5 minutter |
Totaltid |
15 minutter |
Porsjoner |
|
Ingredienser
- nøytral olje til steking jeg bruker solsikkeolje
- 150 g rødløk i skiver
- 2 ss balsamicoeddik
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 2
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Kutt løken i tynne skiver.
- Varm olje i en kjele på middels varme og ha i løken. La den surre i ca. 5-7 minutter før du har i balsamicoeddiken.
- La surre til eddiken har kokt inn.
- Server på hummusbrødskiva, på en mettende pastasalat eller til julematen sammen med ovnsbakte rotgrønnsaker og fløtesaus.
Notater
Her finner du oppskrift til vegansk fløtesaus: Vegansk fløtesaus
Author: HeleneGuaker