Helbakte rotgrønnsaker

Helbakte rotgrønnsaker

Har du prøvd å bake hele grønnsaker i ovnen før? Det er perfekt i en travel hverdag, dessuten blir grønnsakene så deilig kremete inni at det er en fryd å spise. I tillegg synes jeg de ser temmelig kule ut!

Server til nøttesteik eller veganske medisterkaker, sammen med fløtesaus og rødløkkompott.

Skriv ut

Helbakte rotgrønnsaker

Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Lagetid

40 minutter

Porsjoner

Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Skyll grønnsakene og legg dem i ei ildfast form.
  3. Sprinkle over olivenolje, salt og rosmarin. Rosmarin er en smak som hører jula til, i hvert fall er det slik for meg. Hvis du heller foretrekker andre urter bruker du bare det.
  4. La stå i 30-40 minutter på 200 grader til grønnsakene har fått en gyllen farge. Baketida varierer ut fra hvor store grønnsakene dine er.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.