Sellerirotkrem

Sellerirotkrem

Du har garantert spist potetmos. Du har mest sannsynlig spist ertestuing også. Og kanskje til og med gulrotstuing? Men har du spist sellerirotkrem?

De har kanskje forskjellig navn, men det er samma ulla: Kokte grønnsaker blanda med fløte.

Sellerirotkrem smaker kjempegodt sammen med tamaristekt tofubiff og ovnsbakte rotgrønnsaker.

Her er vår veganske variant.

 

 

Skriv ut

Sellerirotkrem

Sellerirotkrem med tofu-biff forfra (1)
Stemmer: 6
Rating: 4.83
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

25 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

25 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Sellerirotkrem med tofu-biff forfra (1)
Stemmer: 6
Rating: 4.83
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Vask, rens og kutt sellerirot i terninger.
  2. Kok i ca. 10 min i lettsalta vann.
  3. Mos med stavmikser eller blender, sammen med fløte og salt og pepper. Og her kommer hemmeligheten:
  4. Jo lenger du kjører mikseren, jo bedre og mer kremete blir sellerirotkremen. Den skal være helt silkesmooth uten klumper. Først da kommer den helt til sin rett.
  5. Se innledningen til oppskriften for serveringsforslag.
    Sellerirotkrem med tofu-biff forfra skrå (1)


2 thoughts on “Sellerirotkrem”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.