Tortillachips med cheddar

Vi bruker vår nye osteerstatningsfavoritt, vegansk cheddar, til alt mulig rart. Men en av klassikerne er selvfølgelig tortillachips.
Fredagskosen blir komplett med litt tortillachips, salsa og vegansk cheddar på bordet.
Klikk på lenkene over for oppskrift på salsa og cheddar.

Rating: 5
Deg:
Rett og region
Porsjoner |
porsjoner
|
Ingredienser
- 125 g Änglamark økologisk tortillachips 1 pose = 125 g
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 1
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Fordel chips og tilbehør i passende boller og server!
- Tips! Vi kjøper vår tortillachips på Coop, som fører en økologisk variant.
Notater
Det hersker en viss uenighet om hva forskjellen på tortillachips og nachochips er. Etter litt research, fant vi at de er lagd av det samme, altså mais. Dog er det hva man bruker dem til som utgjør forskjellen. Mens tortillachips er noe du kan dyppe, er nachochips noe som allerede er dyppa, og ingrediensene ligger lagvis. Man kan nærmest si at hovedingrediensen er ost, og innimellom legger man salsa, bønner og kjøtt (for vår del nøttekjøtt eller soyamince). Sjekk ut oppskrifta vår på nøttekjøttn't for å lage nachos!