Veganske rødbetburgere

Veganske rødbetburgere

Høsten er rødbet-tid, og denne smakfulle og antioksidantrike grønnsaken gjør seg utrolig godt i veganburgere.

Tips 1: Server med vegansk cheddar. Klikk her for oppskrift.

Tips 2: Lag mange og frys ned. De er helt perfekte å ta opp fra fryseren om morgenen hvis du veit at du har en travel ettermiddag.

 

 

Skriv ut

Veganske rødbetburgere

Rødbetburger med cheddar
Stemmer: 4
Rating: 4.75
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

30 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

50 minutter

Porsjoner

stk

Ingredienser

Forberedelsestid

30 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

50 minutter

Porsjoner

stk

Ingredienser

Rødbetburger med cheddar
Stemmer: 4
Rating: 4.75
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 grader.
  2. Vask og kutt rødbetene i staver og ha dem over i ei ildfast form. Risle over litt olivenolje og litt salt.
  3. La stå på midterste rille i ovnen i 20-30 minutt. Smak på dem underveis og dekk til med et bakepapir hvis de begynner å bli mørke i kantene.
  4. Skru ned varmen i ovnen til 200 grader.
  5. La rødbetene avkjøles og ha dem i ei kjøkkenmaskin sammen med resten av ingrediensene.
  6. Form 6 burgere på ei bakepapirkledt steikeplate. Steik på 200 grader i 10 minutter på hver side.
  7. Server med godt brød, vegansk cheddar, litt bladgrønt og søtpotetfries.
  8. Vi blir superglade om du tar et bilde av burgeren og legger ut på Instagram eller Facebook, og tagger Umamirama!
    Rødbetburger vegansk


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.