Snøpostei

Snøpostei

Dette pålegget er en sikker vinner hvis du ønsker en fiber- og proteinrik start på dagen. Også smaker det helt episk godt på knekkebrødet med semitørka cherrytomater.

Vi lager store porsjoner av denne posteien og fryser ned. Den er laga av kokte bønner og er like fin selv etter å ha vært fryst.

I oppskrifta tar vi utgangspunkt i at du bruker ferdigkokte hermetiske hvit bønner fra butikken. Har du lyst til å heve smaken, så kan du gjøre som oss og koke tørka bønner selv. Nedenfor ser du hvordan vi gjør det.

Skriv ut

Snøpostei

snøpostei med semitørka tomat på knekkebrød
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 min

Lagetid

5 min

Totaltid

10 min

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Forberedelsestid

5 min

Lagetid

5 min

Totaltid

10 min

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

snøpostei med semitørka tomat på knekkebrød
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

Tilbredning av tørka hvite bønner (valgfritt)
  1. Bløtlegg de tørre bønnene som anvist på pakka. Ca. åtte timer, men gjerne over natten.
  2. Kok de bløtlagte bønnene til de er møre. Dette tar ofte lengre tid en det som står på pakka.
Snøpostei
  1. Skyll av det kokte bønnene og ha de, sammen med alle de tørre ingrediensene, i en kjøkkenmaskin.
  2. Hell over det våte ingrediensene.
  3. Kjør snøposteien til den får en jevn konsistens. Hvor fuktig posteien blir, avhenger av hvor fuktige bønnene er. Blir den for tørr har du i vann til konsistensen er som en hummus.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.