Ingredient: oregano

Den ultimate veganske umami-burger

Den ultimate veganske umami-burger

Hva består den ultimate veganske umami-burgeren av? For meg er det flere komponenter. Den må først og fremst ha skikkelig digg smak og god konsistens. Så må den være lett å forme og steike, den må inneholde proteiner og gode karbohydrater, og helst være så kortreist som mulig. Les mer...

Three bean chili

Three bean chili

Skal du ha veganere eller glutenallergikere på besøk og ønsker å diske opp med noe skikkelig kult? Server denne gryta. Den er veldig enkel å få til, og jeg er helt sikker på at du kjenner alle ingrediensene fra før. Det eneste du trenger (nesten) er litt tålmodighet og noen ukokte bønner. Les mer...

Veganske linseburgere

Veganske linseburgere

Jeg elsker å drive matauk og ha masse ferdiglagd mat i fryseren. Disse veganske linseburgerne er perfekte til nettopp det. De er lette å lage, og de passer veldig godt både som vanlig burger, på brødskiva eller i pitabrød! Les mer...

Vegansk tomatpesto

Vegansk tomatpesto

Pålegg er det vi synes er vanskeligst å gjøre spennende. Men her er et allsidig og mildt pålegg som også er digg på pastaen eller til ovnsbakte poteter.
Les mer...

Snøpostei

Snøpostei

Dette pålegget er en sikker vinner hvis du ønsker en fiber- og proteinrik start på dagen. Også smaker det helt episk godt på knekkebrødet med semitørka cherrytomater.

Vi lager store porsjoner av denne posteien og fryser ned. Den er laga av kokte bønner og er like fin selv etter å ha vært fryst.

I oppskrifta tar vi utgangspunkt i at du bruker ferdigkokte hermetiske hvit bønner fra butikken. Har du lyst til å heve smaken, så kan du gjøre som oss og koke tørka bønner selv. Nedenfor ser du hvordan vi gjør det.
Les mer...

Linsegryte (Daal)

Linsegryte (Daal)

Det ser kanskje ut som om det er mange ingredienser, men denne linsegryta er verdt det. Og den er veldig enkel å få bra!
Les mer...