Tradisjonell hummus

Tradisjonell hummus

Jeg har helt dilla på denne hummusen for tida. Godt vi praktiserer sosial avstand, for det oser hvitløk av meg. Nam!

Aller helst bør man bruke tørre kikerter, som man bløtlegger over natta og koker til de blir møre. Det gir den beste kvaliteten på erta. Men som regel blir det til at jeg kjøper de som ligger i lake. Og man kan lage nyyydelig hummus av dem også, bare sørg for å skylle ertene godt.

Skriv ut

Tradisjonell hummus

Stemmer: 6
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Totaltid

10 minutter

Porsjoner

dl

Ingredienser

Totaltid

10 minutter

Porsjoner

dl

Ingredienser

Stemmer: 6
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene og kjør til ei jevn masse, enten med kjøkkenmaskin eller stavmikser. Oppbevares i kjøleskap.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.