Karamellisert sopp

Karamellisert sopp

Denne oppskriften på karamellisert sopp har en unik smak og en «chewie» konsistens som kan løfte en vanlig rett til taket, sånn som for eksempel brødskive med pekanpostei eller asiatisk grønnsakswok . Den er også kjempespennende å ha på et tapasbord!

Skriv ut

Karamellisert sopp

Karamellisert sopp
Stemmer: 8
Rating: 4.75
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

30 minutter

Totaltid

40 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Sopp
Soppmarinade

Rett og region

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

30 minutter

Totaltid

40 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Sopp
Soppmarinade
Karamellisert sopp
Stemmer: 8
Rating: 4.75
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Kutt soppen i skiver.
    Karamellisert Sopp
  3. Rasp ingefær.
  4. Ha alle ingrediensene til soppmarinaden i et glass med lokk.
  5. Rist glasset med soppmarinaden til alle ingrediensene har blandet seg.
  6. Vend soppmarinaden inn i soppen.
  7. Fordel den marinerte soppen utover en bakepapirkledd stekeplate.
    karamellisert sopp
  8. Bak soppen i 15 minutter på hver side. Den smaker best rett fra ovnen som garnityr, men kan også oppbevares noen dager i kjøleskapet i et glass med tett lokk uten at smaken forringes.
    Karamellisert sopp


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.