Ovnsrista mandler

Ovnsrista mandler

Disse godsakene kan du bruke som garnityr på middagen, som deilig crunch i wrap eller bare som snacks. Lurt å lage dobbel porsjon, i grunn. Eller trippel. Når jeg tenker meg om.

Skriv ut

Ovnsrista mandler

Ovnsbakte mandler
Stemmer: 4
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

15 minutter

Porsjoner

parti

Ingredienser

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

15 minutter

Porsjoner

parti

Ingredienser

Ovnsbakte mandler
Stemmer: 4
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Hell mandlene utover ei bakepapirkledd steikeplate og sett i ovnen. Forbak de rå mandlene i åtte minutter.
  3. Bland olje og krydder i en bolle og rør det sammen. Ha i de forbakte mandlene og bland godt.
  4. Bak de kryddermarinerte mandlene i to minutter.
  5. Ta mandlene ut av ovnen. La dem kjøle seg ned og server, eller oppbevar på glass.

Notater

NB: Det er viktig å forbake mandlene. Gjør du ikke dette, men kryddermarinerer mandlene først og så baker dem i 10 minutter, så vil kryddermarinaden svi seg.

Kryddermarinerer du mandlene og baker dem i kun fem minutter totalt – for å unngå at kryddermarinaden svir seg – vil ikke mandlene bli ferdig bakt. 10 minutter er perfekt tid for riktig krønsj!



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.