Vegansk pasta bolognese [VIDEO]

Vegansk pasta bolognese [VIDEO]

Denne retten har en hemmelig ingrediens som vi skal avsløre nå: Cashewsmør. Hva? Nøttesmør i min bolognese, det høres rart ut, tenker du kanskje. Men bare prøv. Du kommer ikke til å angre.

Skriv ut

Vegansk pasta bolognese

vegansk bolognese naerbilde
Stemmer: 10
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

15 minutter

Lagetid

30 minutter

Totaltid

60 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Bolognese
Stekt sopp
Pasta

Rett og region

Forberedelsestid

15 minutter

Lagetid

30 minutter

Totaltid

60 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Bolognese
Stekt sopp
Pasta
vegansk bolognese naerbilde
Stemmer: 10
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

Stekt sopp
  1. Kutt sopp. Steik den i ei panne sammen med olje, salt, og pepper.
Bolognese
  1. Finhakk lauk og steik i ei gryte på medium varme i ca. fem minutter. Rør av og til.
  2. Mens lauken stekes, kutter du hvitlauk og purre, og river eller finhakker gulrot.
  3. Ha hvitlauk, purre og gulrot i gryta og la det steike i ytterligere ca. tre minutter.
  4. Ha i hermetisert tomat, basilikum, oregano og buljong og rør dette sammen.
  5. Finhakk soltørka tomat og slenge den i gryta, sammen med tomatpuré.
  6. “Scramble” tofu mellom fingra over gryta, eller hvis du bruker soyamince: skyll av i dørslag og hiv oppi gryta.
  7. Ha i den stekte soppen.
  8. Ha i tamarien og nøttesmøret og smak til. Trenger bolognesen en rundere smak, tilsett mer nøttesmør. Mangler den salt, ha i mer tamari. Synes du tomatsmaken er tam, har du i mer tomatpuré. Du kan også drisle litt olivenolje på toppen av gryta for en rundere feeling.
Pasta
  1. Kok pastaen som anvist på pakka.
  2. Server bolognesen sammen med en lett grønn salat og sprinkle resten av de soltørka tomatene på toppen.

Notater

Server med frisk salat og parmevegano.

NB: avhengig av årstiden og råvarene du benytter, kan det hende at bolognesen ikke blir rund nok på smak. Da hjelper det å smake den til med sødme i form av agavesirup eller lignende.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.