Vegansk moussaka
Middag som serveres i en form er noe av det beste jeg vet. Særlig når det smaker helt fantastisk godt! Vegansk moussaka er relativt raskt å lage hvis du allerede har cashewkrem og parmevegano i kjøleskapet fra før.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Middag som serveres i en form er noe av det beste jeg vet. Særlig når det smaker helt fantastisk godt! Vegansk moussaka er relativt raskt å lage hvis du allerede har cashewkrem og parmevegano i kjøleskapet fra før. Les mer...
Miso er en smakstilsetter som er en del av det tradisjonelle japanske kjøkken. Den lages forskjellig fra region til region, men den vi bruker er en mørk miso av fermenterte soyabønner og bygg. Vi kjøper den på helsekost eller på nett.
Les mer...
Men: vi kan fortelle at vi har spist denne tre dager på rad nå, og vi er fortsatt ikke lei. Den er definitivt verdt innsatsen!
Les mer...
Denne oppskrifta er mild og kan sprites opp med for eksempel chili og koriander, men vi liker den godt sånn som den er også.
Les mer...
Vi spiser falafel med disse sausene: Cashew- og tahinidressing og mangosaus.
Jeg briljerte til og med med hjemmelagde tacolefser. Nærmere ei meksikansk tacovogn (i Mexico!) har jeg aldri vært.
Under finner du oppskrift til kjøtt som ikke er kjøtt (derav navnet nøttekjøttn’t), marinade, salsa og lefser. Og her er oppskrift på min veganske rømme.
Tips! Begynn med salsaen.
Les mer...
Den lager seg nesten sjøl, et et fyrverkeri av smaker, og billig (hvem ville trodd det?).
Som gratineringsost bruker vi cashewosten som du finner oppskrift på her.
Bon appétit! Les mer...
En inder ville kanskje ledd seg skakk hvis jeg serverte dette og kalte det pakora. Men det er litt misvisende å kalle det burgere også. Og kaker? Nei, det blir liksom bare feil.
Les mer...
Den første versjonen tar litt lengre tid, og kommer til å smake annerledes enn den klassiske fredagstacoen. 50 prosent av husstanden jeg bor i liker best den butikkjøpte. Mens jeg, jeg liker det hjemmelagde. Denne oppskrifta er tilegna alle dere der ute som sverger til Santa Maria eller Old el paso.
Nøttetaco passer perfect til den klassiske fredagstacoen, eller i meksikanske wrap.
Ikke nok med at gryta smaker godt, den er billig også, ca 50 kroner for tre porsjoner.
Les mer...