Mangosaus

Denne friske sausen passer kjempegodt til falafel, tamaristekt tofu eller pastasalat. Det (nesten) beste av alt: Du trenger ikke fersk mango for å lage den, frossen fungerer like fint.

Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Forberedelsestid |
0 minutter |
Lagetid |
5 minutter |
Totaltid |
5 minutter |
Porsjoner |
porsjoner
|
Ingredienser
- 150 g mango
- 2 ts sitronsaft
- 2 ss olivenolje
- 10 g fersk koriander
- 1 knivsodd pepper
- 1 knivsodd salt
- 10 g rødlauk
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 2
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Hvis du bruker frossen mango lar du den tine et kvarter på kjøkkenbenken først.
- Kjør alle ingrediensene i en blender eller kjøkkenmaskin til du har fått en jevn og smooth masse.
Author: HeleneGuaker