Mangosaus

Mangosaus

Denne friske sausen passer kjempegodt til falafel, tamaristekt tofu eller pastasalat. Det (nesten) beste av alt: Du trenger ikke fersk mango for å lage den, frossen fungerer like fint.

Skriv ut

Mangosaus

Mangosaus
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

0 minutter

Lagetid

5 minutter

Totaltid

5 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

0 minutter

Lagetid

5 minutter

Totaltid

5 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Mangosaus
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Hvis du bruker frossen mango lar du den tine et kvarter på kjøkkenbenken først.
  2. Kjør alle ingrediensene i en blender eller kjøkkenmaskin til du har fått en jevn og smooth masse.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.