Vegansk falafel

Vegansk falafel

Falafel lages på mange ulike måter, men hvis du først har smakt en som er laga på ferske kikerter, da går du aldri tilbake til de som lages på kokte. I hvert fall var det slik for oss!

Vi spiser falafel med disse sausene: Cashew- og tahinidressing og mangosaus.

 

Skriv ut

Vegansk falafel

falafel med salat
Stemmer: 6
Rating: 4.83
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

30 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

9 timer

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

30 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

9 timer

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

falafel med salat
Stemmer: 6
Rating: 4.83
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Skyll kikertene og kjør dem i ei kjøkkenmaskin sammen med alle ingrediensene. Kjør til du har fått en passe fimnalt masse.
    falafel i kjøkkenmaskin
  2. Form små boller med henda.
  3. Varm olje i ei panne. Vi bruker litt over middels varme når vi steiker falafel.
  4. Steik ca. 5 minutter på hver side til falaflene har fått en gyllen farge.
    falafel på fjøl
  5. Server med enten cashew- og tahinisaus, eller mangosaus og kebabsaus.
    falafel med salat


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.