Vegansk blomkålsuppe
Blomkålsuppe er en velkjent middagsrett for mange nordmennesker. Denne varianten er superenkel og selvsagt vegansk, og er en av rettene jeg anbefaler hvis du skal ha veganere eller noen med matallergi på besøk.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Blomkålsuppe er en velkjent middagsrett for mange nordmennesker. Denne varianten er superenkel og selvsagt vegansk, og er en av rettene jeg anbefaler hvis du skal ha veganere eller noen med matallergi på besøk. Les mer...
Denne gryta er lettvin og rask å lage, og smaker godt både varm og kald – men sørg for å ha bløtlagt bønnene i et par timer når du begynner å lage den!
Les mer...
Middag som serveres i en form er noe av det beste jeg vet. Særlig når det smaker helt fantastisk godt! Vegansk moussaka er relativt raskt å lage hvis du allerede har cashewkrem og parmevegano i kjøleskapet fra før. Les mer...
Hjemmelaget lasagne smaker på ingen måte som Toro halvfabrikatlasagne. Spør du meg smaker det tusen ganger bedre. Les mer...
Men: vi kan fortelle at vi har spist denne tre dager på rad nå, og vi er fortsatt ikke lei. Den er definitivt verdt innsatsen!
Les mer...
På bildet ser dere (fra toppen):
Den lager seg nesten sjøl, et et fyrverkeri av smaker, og billig (hvem ville trodd det?).
Som gratineringsost bruker vi cashewosten som du finner oppskrift på her.
Bon appétit! Les mer...
En inder ville kanskje ledd seg skakk hvis jeg serverte dette og kalte det pakora. Men det er litt misvisende å kalle det burgere også. Og kaker? Nei, det blir liksom bare feil.
Les mer...
Ikke nok med at gryta smaker godt, den er billig også, ca 50 kroner for tre porsjoner.
Les mer...