Vegansk kålstuing

Vegansk kålstuing

Kålstuing er en velkjent rett for mange. Med få modifikasjoner kan den gjøres om til plantebasert. Denne passer også for mennesker med laktoseintoleranse.

Jeg spiser kålstuing med soya- eller tamaristekt tofu, kokte poteter og rørte tyttebær. God, gammaldags husmannskost med en twist!

Vegansk kålstuing
Skriv ut

Vegansk kålstuing

Vegansk kålstuing
Stemmer: 3
Rating: 4
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

20 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

20 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Vegansk kålstuing
Stemmer: 3
Rating: 4
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Del kålen i strimler eller terninger og kok i 10-15 minutter.
  2. Smelt plantemargarin i en kjele og spe inn mel og plantemelk, og rør så inn krydder og næringsgjær. Har du ikke næringsgjær, så overlever du uten. Det blir bare ikke like mye umami i kålstuinga.
  3. Sil av vannet fra kålen og vend bitene i den hvite sausen.
  4. Se serveringstips i innledningen.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.