Granola med kanel

Granola, frokostblanding, smoothiebowlstrø. Jeg aner ikke hva som er forskjellen, men digg smaker det lell.

Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
5 min |
Lagetid |
45 min |
Totaltid |
45 min |
Porsjoner |
dl
|
Ingredienser
- 2 dl havregryn
- 1 dl mandler grovhakka
- 1 dl valnøtter grovhakka
- 1 dl solsikkekjerner
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl gresskarkjerner
- 3 ss appelsinjuice
- 1 ts epleeddik
- 2 ts kanel
- 2 krm salt
- 1 dl tørka frukt eller kokosflak
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 2
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Sett steikeovnen på 150 grader.
- Bland alt det tørre i en bolle.
- Ha i det våte og rør godt.
- Fordel blandinga på et brett med bakepapir og steik i ca. 30 min.
- Bland inn den tørka frukten eller kokosflakene når blandinga er ferdig og avkjølt.
- Server ganolaen til soyayoghurt eller havremjølk, sammen med noen skiver banan.
Notater
Granolaen holder seg godt i lufttett glass på kjøkkenbenken.
Author: HeleneGuaker