Course: Siderett og tilbehør

Vegansk rømmedip

Vegansk rømmedip

Denne dip-en passer kjempegodt til nachochips, potetgull eller potetsalat. Vegansk iMat fraiche fra Oatly gjør det lett å spise vegansk i grillsesongens tid.
Les mer...

Potetsalat med soyapølse

Potetsalat med soyapølse

Hjemmelaga potetsalat slår all butikkjøpt, spør du oss. Denne er frisk og gjør seg godt til ei smakfull soyapølse. Les mer...

Rødbet- og linsesalat

Rødbet- og linsesalat

En nydelig forrett eller tilbehør på et tapasbord. Legger du til quinoa blir det en proteinrik og fullverdig lunsj.
Les mer...

Ris- og quinoapakora med kikertmjøl

Ris- og quinoapakora med kikertmjøl

I dag bestemte jeg meg endelig for å gjøre noe med ris- og quinoarestene i kjøleskapet. Jeg ante ikke hva jeg skulle lage. Men så browsa jeg nettet litt, og tenkte så det knakte, og smakte meg tilslutt fram til dette. Les mer...

Cashewost fra Ficus Compassion (gratineringsost)

Cashewost fra Ficus Compassion (gratineringsost)

Denne nydelige oppskrifta vil jeg anbefale alle å prøve. Som gammal osteavhengig (før jeg ble veganer), kan jeg med hånda på magan si at dette er en innertier. Les mer...

Sylta rødlauk

Sylta rødlauk

I mange år spørte meg sjøl hvorfor det er sånn at mat smaker mye bedre ute på restaurant enn hjemme. Og så fant jeg endelig svaret. Les mer...

Cashewkrem med paprika

Cashewkrem med paprika

Denne oppskrifta fant jeg originalen til hos rawfoodist Trine Berge. En litt annerledes cashewkrem enn jeg pleier å bruke, men den er MINST like god! Tips til hvordan og hvor du bruker den ser du på bildene, og du finner flere tips nederst på sida.
Les mer...

Quinoa- og søtpotetburgere

Quinoa- og søtpotetburgere

Sånne burgere har en tendens til å falle fra hverandre. Det er IKKE et problem med disse rakkerne. De er smakfulle, sunne og enkle å lage, og passer kjempegodt på tallerkenen som erstatning for kjøtt eller fisk. Les mer...

Krema cashewpesto

Krema cashewpesto

Denne pestoen kan du bruke til alt (nesten). Smør den på skiva. Bland den med pastaen. Ha den over tapas-potetene. Eller bare spis den med ei skje rett fra bollen.
Les mer...

Sitrussalat

Sitrussalat

En enkel salat som passer veldig godt til sterkt krydra mat, som indisk. Men den kan fint spises helt for seg sjøl, som en liten forrett eller et mellommåltid.
Les mer...

Sataysaus

Sataysaus

Den beste sataysausen du har smakt! Putt den i en bowl med søtpotet, ris og friske grønnsaker. ELLER bare bruk den som dipsaus til sommerrullene dine. Du kommer ikke til å angre …
Les mer...