Mangosaus
Denne friske sausen passer kjempegodt til falafel, tamaristekt tofu eller pastasalat. Det (nesten) beste av alt: Du trenger ikke fersk mango for å lage den, frossen fungerer like fint.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Denne friske sausen passer kjempegodt til falafel, tamaristekt tofu eller pastasalat. Det (nesten) beste av alt: Du trenger ikke fersk mango for å lage den, frossen fungerer like fint.
Les mer...
Denne retten har en hemmelig ingrediens som vi skal avsløre nå: Cashewsmør. Hva? Nøttesmør i min bolognese, det høres rart ut, tenker du kanskje. Men bare prøv. Du kommer ikke til å angre. Les mer...
Dette er et veldig allsidig tilbehør, som passer like godt på skiva som til middagen. En sånn type krem er like essensielt for en veganer å ha i kjøleskapet som spinat er for Skipper’n. Jeg bruker denne både på skiva, i wrap, på pizza, i lasagne og moussaka. Blant annet.
Les mer...
Falafel lages på mange ulike måter, men hvis du først har smakt en som er laga på ferske kikerter, da går du aldri tilbake til de som lages på kokte. I hvert fall var det slik for oss! Les mer...
Pålegg er det vi synes er vanskeligst å gjøre spennende. Men her er et allsidig og mildt pålegg som også er digg på pastaen eller til ovnsbakte poteter.
Les mer...
Visste du at verken cæsarsalat eller cæsardressing er oppkalt etter Julius Cæsar? Den ble heller ikke unnfanget i Roma, eller noen andre steder i Italia for den saks skyld. Les mer...
Jeg briljerte til og med med hjemmelagde tacolefser. Nærmere ei meksikansk tacovogn (i Mexico!) har jeg aldri vært.
Under finner du oppskrift til kjøtt som ikke er kjøtt (derav navnet nøttekjøttn’t), marinade, salsa og lefser. Og her er oppskrift på min veganske rømme.
Tips! Begynn med salsaen.
Les mer...
Det du ser her er ei grunnoppskrift, den kan varieres i det uendelige!
Nederst i oppskrifta kan du se tips til variasjon.
Les mer...